Heihei! I dag om litt under 3 timer til så begynner idol, åh elsker det! Har fire favoritter så det blir vanskelig å velge hvem jeg skal stemme på i dag, men jaja. Får hvertfall håpe at ingen av de går ut i dag uansett!

Ser du på idol, isåfall hvem tror du går ut i kveld?


Dette er mine favoritter, hvem er din favoritt/favoritter?

- Hilde
Flauser hører jo alltid til i videoer, hvem klarer vel å gjennomføre en video uten å dumme seg ut? :-)

- Lill og Hilde
Ja, endelig kom den inn på youtube etter 87 minutter...

- Lill og Hilde
Hei! Etterpå kommer Lill til meg en tur så da skal vi få svart på spørsmålene om hverandre på videoblogg i kveld! Men i går så la jeg jo ut "hvilken kjole ville du hatt?" og det virket som at det var litt mer interessant enn hverdags, så da slenger jeg inn en til bare med topper, også fra nelly.

- Hilde
Nå kjeder jeg meg så slenger inn tre forskjellige hvite kjoler fra nelly. Så da er spørsmålet, hvilken ville du hatt?

- Hilde
I dag har jeg vært hos legen og fått skjekket mine 3 "problemer" Får håpe det finnes en løsning på å få fikset alt så jeg ikke må leve med det hele livet, spesielt ikke med mine ufrivillige bevegelser. Siden det går ut over konsentrasjonen min både hjemme og på skolen og overalt egentlig. F.eks lekser blir ikke gjort, og om jeg så gjør de blir det helt på slutten av kvelden, gjerne utover natten i 1-2 tiden, som igjen ødelegger hele skoledagen min, for da blir jeg trøtt og orker ikke å gjøre noen ting. Jeg skal også tilbake til legen å ta blodprøve om 16 dager, gruer meg!! Greit å ta en baby sprøyte på skolen, men å ta masse blod i et lite rør ut av armen min, åh blir dårlig av tanken!


// Google. Herregud, tørr ikke! Kommer til å besvime, hater blod!

- Hilde
Heihei! Vi tenkte at vi skulle ha en runde der dere kan spørre oss om alt mulig også svarer vi på det dere spørr om, om hverandre liksom, dere skjønner det sikkert, sånn som andre bloggere har gjort før som f.eks andreabadendyck og fannyba. Så bare skriv Lill: det dere lurer på om ho og Hilde: det dere lurer på om ho. Og vi tar det selvfølgelig på video! Så skriv så mange spørsmål dere kommer på.

- Lill og Hilde 
Det er ikke noe jeg skal begynne med siden allerede utrolig mange andre bloggere gjør det.. and I don't wanna be a wannabe.. heheheh neida, men akkurat nå kjeder jeg meg så da tenkte jeg å legge ut noen. Så her er noen jeg liker:

- You may know my name, but you don't know my story!

- Everybody wants hapiness, nobody wants pain. but you cant have a rainbow without a little rain!

- There will always be people who are trying to get you down.. but that means they are lower then you.

- Don't hate me because I wasn't who you thought I was, or who you wanted me to be. From start to finish you never knew the real me.

- If you didn't see it with your eyes, it shouldn't be coming out of you mouth.

- When your ex says " you'll never find someone like me " replay with " That's the point "

- Shit happens, just look at your face.

- You don't deserve my tears, I guess that's why they ain't there.

- Real friends is someone who be there for you always, no matter what!

- If you want to be happy, then be.

Good night!
- Hilde
I dag eller i stad var jeg og Lill nede i byen med Miley og Silje. Det var utrolig koselig og jeg kom på litt andre tanker på begynnelsen når vi bowla, men etter det dro vi til mc donalds å spiste og der kom tankene jeg satt med i går og i natt tilbake. Skulle ønske jeg bare kunne flytte vekk herfra og begynne et nytt liv som den jeg egentlig er et annet sted, for akkurat nå hater jeg Arendal. Jeg vil være den glade jenta jeg egentlig er. Jaja, men jeg kan legge ut noen bilder av dagen:


Miley, søta!


Oi, fin kvalitet på bilde ja.. Lill og Silje


hahahah, har alltid vært så pen på bilder!

- Hilde
Hei! I dag skal jeg ned til byen å få fiksa øyenbryna mine hos frisøren kvart på 4, så får håpe det blir like bra som det ble sist gang. Og etter det tenkte jeg å jogge så jeg får øvd til coopertesten på skolen neste uke. Så når jeg kommer hjem da blir det å se på idol og sitte på pcen igjen! ♥

- Hilde
Onsdag: I går var jeg i byen med mamma og søstra mi og kjøpte noen småting som brush og øyenbryns koster, spray til å rense kostene, en bukse, en spray til å få rett hår etter man har dusjet fra john frieda og en pakke med blonde striper fra depend eller noe sånt. Så på kvelden stripa jeg håret så jeg kan jo legge ut resultatet:


Oh hellooo duck, ikke rart jeg fikk Ann som mellomnavn..

Torsdag: I dag har jeg vært med Lill i byen og kjøpte enda 3 småting. Foundation, bronzing powder og øyenbryns penn eller hva det kalles.. Koselig å få snakket om alt mulig av og til også!

- Hilde
Blir sikkert ikke helt riktig rekkefølge, men samma det.

1. Rihanna - Cheers

2. Avicii - Fade into darkness

3. Bad Meets Evil, Bruno Mars - Lighters 

4. Dr.Dre, Skylar Grey, Eminem - I need a doctor

5. Adele - Set fire to the rain

6. Nightcore - Will my heart survive?

7. Alexis Jordan - Good girl

8. Chris Brown, New Boyz - Better with the lights off

9. Selena Gomez - Love you like a love song

 10. Alexandra Stan - Get back

- Hilde
I dag har jeg vært ute på hove å grilla med familien og tatt noen bilder da. Så jeg bare slenger inn noen bilder nå så legger jeg ut topp 10 musikk lista mi etterpå. Ellers i kveld blir det vel å se på Åndenes makt, yey!


ehh, ja søsken kjærlighet her ja!


øøh, tre?


forever alone

- Hilde 
I dag har jeg bare sotte/sittet eller hvordan det skrives i slappe klær, uten sminke osv. Det er jo deilig det også av og til. Jeg samlet også sammen noen bilder av meg og Lill og lagde to bilde "videoer" som jeg kan legge ut, hahaha. Og nå skal jeg se på stikk! på nrksuper. Heydååå!

- Hilde

 
Heyhey, i natt har jeg sovet hos verdens beste kjæreste. Så nå har vi akk våknet, vi gjore egentlig ikke noe spesillt igår var bare på trening på maxis because I need it :D  Og slappet av. Nå skal vi spise, så skal jeg en tur homee... Så skal jeg sove hos han i natt igjen, men må hjem en tur og hente flere klær. 


Er han ikke nydelig, verdens beste <3

 

-  Lill
Heihei! Vi er to jenter på 15 år som blogger om hverdagen og det som faller oss inn. Sleng gjerne igjen en kommentar eller to.

Legg oss til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011


K a t e g o r i e r


 • » Blogg
 • » Hverdag
 • » Musikk
 • » Videoblogg


 • L i n k e r


  blogg
  facebook
  weheartit

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits